Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Van Persie Baalt Van Nederlaag Maar Hiermee Kunnen We Verder

Van Persie baalt van nederlaag: 'Maar hiermee kunnen we verder'

Oud-speler Robin van Persie baalt van de nederlaag van Feyenoord tegen Lazio. De Italianen wonnen donderdagavond in Rome met 4-2 van de Rotterdammers, waardoor de ploeg van Arne Slot is uitgeschakeld in de Conference League.

"Het is natuurlijk balen dat we verliezen", zei Van Persie tegen ESPN. "Maar we moeten ook realistisch zijn. Lazio is een goede ploeg. We hebben het ze moeilijk gemaakt, maar uiteindelijk waren ze te sterk."

Van Persie was onder de indruk van de manier waarop Feyenoord speelde. "We hebben goed gevoetbald", zei hij. "We hebben Lazio onder druk gezet en we hebben kansen gecreëerd. Maar uiteindelijk is het ons niet gelukt om te winnen."

Toch ziet Van Persie ook positieve punten in de nederlaag. "We hebben laten zien dat we tegen een goede ploeg als Lazio kunnen voetballen", zei hij. "Hiermee kunnen we verder. We weten nu waar we staan en we weten wat we moeten verbeteren."

Feyenoord moet zich nu focussen op de Eredivisie. De Rotterdammers staan tweede in de competitie, achter Ajax. "We moeten nu zorgen dat we de tweede plek pakken", zei Van Persie. "Dat is ons doel."


Comments